Сплетіння долі: коли важкі часи об’єднують нас великою родиною

Сьогодні хочемо поділитися з вами надзвичайною історією, яка є яскравим прикладом того, як у ці складні часи ми всі стаємо однією великою родиною.

Пані Лідія, яка була змушена покинути свій дім у Харківській області через війну разом з колишнім зятем (чоловіком своєї вже померлої доньки) та його нинішньою дружиною Наталею, які нею тепер опікуються, перемістилися до Полтавської області. Пані Наталя звернулася до Карітас Полтава та просила надати допомогу їхній бабусі Лідії та її чоловікові пану Миколі.

Під час зустрічі виявилося, що пані Лідія є далекою родичкою по батьковій лінії фахівця з комунікацій нашої організації. Ця несподіванка стала початком нового розділу в її житті.

Наступна зустріч вже відбулася за сімейним столом, де новоутворена родина обмінялася історіями, спогадами та теплом. Пані Лідія сьогодні вже не сама. Вона знайшла не просто прихисток, а дім, де є любов, тепло і підтримка. У ці важкі часи це найцінніше, що ми можемо дати один одному.

Надана допомога в рамках проекту NIN Protection за підтримки закордонних партнерів Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.

ВІДЕО: БФ «Карітас Полтава»