Christmas Star 2022

Вихованки Сaritas team разом із своєї керівницею Валерією Петько долучилися до щорічного фестивалю Christmas Star 2022, де змогли відчути усю атмосферу подіуму та конкурсного драйву.

Гордо піднята голова, прямі плечі, упевнений погляд та легка невимушена хода – ознаки успішного дефіле. Дівчата Сaritas team переконливо продемонстрували свої уміння, приковуючи до себе увагу глядачів.

18 грудня вони стали гостями щорічного фестивалю краси та творчості Christmas Star 2022, що відбувся у Полтавському художньому музеї ім. М. Ярошенка.

Фото: БФ «Карітас Полтава»

Організаторами конкурсу стали Fashion center “Age of beauty” та стиліст-іміджмейкер Євгенія Папіровська. Вони зазначили, що всі знання й уміння, які вихованки отримали під час заходу, їм обов’язково знадобляться в майбутньому.

Фото: БФ «Карітас Полтава»

Валерія Петько підтримувала своїх вихованок. Дівчата залишилися задоволені, що вдалося взяти участь у такому святі. Адже, вдало дефілюючи, вони змогли показати свою майстерність перед значною публікою. Їхні захват та посмішки не можна не розгледіти на світлинах.

Досвід, який залишиться на все життя!