Зустріч із нашими захисниками

Нещодавно діти проєкту “Готуємо дітей та молодь до майбутнього (Україна)” відвідали наших захисників, які зараз перебувають на лікуванні.

Підростаюче покоління повинно знати своїх героїв у обличчя і на їхньому життєвому досвіді та вчинках виховувати у собі гідні людські риси. Адже сьогодні українське воїнство демонструє усьому світу свою надзвичайну незламність, силу та невтримну жагу до перемоги, задля того, щоб діти надалі жили у вільній та мирній країні.

У Полтаві зараз на лікуванні знаходиться чимало військових, серед них люди абсолютно різного віку, але всі вони вже встигли відчути на собі, що таке війна. Діти проєкту “Готуємо дітей та молодь до майбутнього (Україна)” вирішили навідатися до наших нескорених бійців та вручити їм скромні подарунки від себе.

Зустріч відбулася у супроводі керівниці проєкту “Простір дружній до дитини” – Валерії Петько. Для захисників візит став приємною несподіванкою, вони охоче розмовляли з дітьми, обмінювалися подарунками та насолоджувалися товариством одне одного. По завершенню учні з великим натхненням та бойовим духом, заявили, що готові завжди допомагати нашим захисникам.

Слідкуйте за анонсами – соціального проекту наших вихованців для підтримки нужденних від війни.